Generează & Calculează IBAN în Côte d'Ivoire

Informația ta bancară este sigură și nu stocăm sau vizualizăm nicio informație pe care o introduci.

Pentru a genera IBAN pentru numărul de cont în Côte d'Ivoire [CI], tastează Bank Code, Account Number în câmpul specificat al Calculatorului de IBAN de mai jos.

Asigură-te că lungimea și valoarea pe care le introduci urmează formatul specificat în partea dreaptă a câmpului. Te rugăm să omiți orice spații sau liniuțe.

Dacă lungimea numărului tău de cont este mai mică decât lungimea specificată, inserează zero-uri în fața numărului de cont pentru a obține lungimea corectă.

TransferWise

Calculator IBAN pentru Côte d'Ivoire

Bank Code
   1-letters Alphabet

Account Number
   23-digits NumberDezavantajul transferurilor internaționale de bani prin banca ta

Când trimiți sau primești un transfer internațional wire prin banca ta, este posibil să pierzi bani printr-o rată de schimb nefavorabilă și să plătești taxe ascunse prin urmare. Asta deoarece băncile încă folosesc un sistem învechit pentru schimbul banilor. Îți recomandăm să folosești TransferWise, care este de obicei mult mai ieftin. Prin tehnologia lor inteligentă:

  • Primești o rată de schimb grozavă și se aplică o taxă mică în avans, de fiecare dată.
  • Trimiți bani la fel de rapid ca prin bănci și uneori mai rapid – unele monede sunt trimise în câteva minute.
  • Banii tăi sunt protejați ca la o bancă.
  • Te vei alătura celor peste 2 milioane de clienți care transferă în 47 de monede, în 70 de țări.

Despre Instrumentul pentru Generarea IBAN-ului

Instrumentul de Generare al IBAN-ului este destinat creării unui Număr de Cont Bancar Internațional (IBAN) în funcție de Codul Bancar Local, Codul Local al Filialei & Numărul de Cont Local, în funcție de țara în care se află banca. Generatorul de IBAN suportă toate țările și băncile din SEPA

Instrumentul va verifica lungimea Codului Bancar Local, Codului Local al Filialei & Numărului de Cont Local pentru a confirma standardul, a calcula matematic suma de control și a verifica structura IBAN-ului în scopul determinării dacă IBAN-ul generat este valid.

Te rugăm să reții că aceste instrumente nu verifică de fapt dacă IBAN-ul există de fapt la bancă.

Instrumentul este furnizat numai în scopuri informaționale. Deși lucrăm din greu pentru a furniza date actualizate, utilizatorii trebuie să fie conștienți că acest website nu răspunde în niciun fel de acuratețea acestor date. Numai banca ta poate confirma informația corectă a contului bancar. Dacă faci o plată importantă, care este urgentă, îți recomandăm să-ți contactezi banca mai întâi.