Verificator de cod australian BSB

exemplu: 012-002 sau 012002
   Cum să folosești Verificatorul de cod BSB


Informațiile tale bancare sunt in siguranță deoarece nu stocăm și nu vedem nicio informație pe care o introduci.

Pentru a valida, inserează Codul BSB în câmpul specific de mai sus. Pentru programatori, s-ar putea să trebuiască să folosiți căutarea noastră API pentru codul BSB.

Codul BSB trebuie să fie în formatul corect. Lungimea codului este de 6 cifre, fără liniuță sau 7 cifre cu liniuță și codul trebuie să conțină numai cifre.

Dezavantajul transferurilor internaționale de bani prin banca ta

Când trimiți sau primești un transfer internațional wire prin banca ta, este posibil să pierzi bani printr-o rată de schimb nefavorabilă și să plătești taxe ascunse prin urmare. Asta deoarece băncile încă folosesc un sistem învechit pentru schimbul banilor. Îți recomandăm să folosești Wise, care este de obicei mult mai ieftin. Prin tehnologia lor inteligentă:
  • Primești o rată de schimb grozavă și se aplică o taxă mică în avans, de fiecare dată.
  • Trimiți bani la fel de rapid ca prin bănci și uneori mai rapid – unele monede sunt trimise în câteva minute.
  • Banii tăi sunt protejați ca la o bancă.
  • Te vei alătura celor peste 2 milioane de clienți care transferă în 47 de monede, în 70 de țări.

Instrumente Cod BSB Australia

Găsește codul BSB

Caută

Validează codul BSB

Verifică
 

Despre instrumentul de verificare al codului Swift


Instrumentul de căutare a unui număr australian BSB verifică existența codului tău în baza noastră de date completă, care conține peste 14,000 de numere BSB unice.

Instrumentul este oferit doar în scopuri informaționale. Deși lucrăm din greu pentru a furniza date exacte, utilizatorii trebuie să fie conștienți că acest website nu răspunde în niciun fel de acuratețea acestora. Doar banca ta poate confirma informațiile de cont bancare corecte. Dacă faci o plată importantă și urgentă, îți recomandăm să contactezi banca mai întâi.