IBAN Unicredit HypoVereinsbank - Găsește-ți codul IBAN Unicredit HypoVereinsbank Germania

Codul IBAN ajută la orientarea plăților, de obicei decontări internaționale, către contul corect, oferind băncilor care procesează transferuri o indicație a țării în care este deținut contul, precum și numărul de cont specific.

Care este codul IBAN Unicredit HypoVereinsbank în Germania?

Codul IBAN Unicredit HypoVereinsbank în Germania este format din până la 22 caractere:

  • 2 litere cod ISO pentru țară
  • 2 cifre de verificare IBAN
  • 8cifre BLZ
  • 10cifre Account Number

Exemplu IBAN Unicredit HypoVereinsbank Germania


DE 89 37040044 0532013000

 
Exemplu IBAN Unicredit HypoVereinsbank Germania
Unicredit HypoVereinsbank IBAN în format de imprimare DE89 3704 0044 0532 0130 00
Codul ISO al țării DE
Suma de control 89
BLZ 37040044
Account Number 0532013000

Cum pot găsi codul IBAN Unicredit HypoVereinsbank Germania?

Pentru a te asigura că banii tăi ajung rapid în contul corect, este esențial să găsești IBAN-ul corect. Găsirea IBAN-ului pentru Unicredit HypoVereinsbank nu ar trebui să fie dificilă. Poți fie utiliza exemplul de mai sus pentru a afla care este IBAN tău, folosește instrumentul pentru a-l genera, sau poți găsi tot ceea ce ai nevoie, autentificându-te în serviciile bancare online Unicredit HypoVereinsbank.

Utilizarea unui cod IBAN incorect poate însemna că plata ta va fi returnată sau chiar va ajunge în contul greșit. Dacă nu ești sigur(ă), este important să verifici IBAN-ul la banca ta, sau să soliciți destinatarului să confirme detaliile corecte.

Te rugăm să reții că orice numere de cont IBAN sau BBAN care apar pe această pagină sunt utilizate ca exemple și nu ar trebui să fie folosite pentru a-ți procesa transferul. Pentru a găsi propriul IBAN unic, fă clic pe Calculatorul IBAN din partea de jos a acestei pagini.

Generează și verifică IBAN

Dă click pe butonul "Generează" de mai jos pentru a folosi calculatorul IBAN sau pe "Validează" pentru a verifica un IBAN pentru un cont bancar din Germania.

Calculator IBAN

Generează

Validator IBAN

Validează

Dezavantajul transferurilor internaționale de bani prin banca ta

Când trimiți sau primești un transfer internațional wire prin banca ta, este posibil să pierzi bani printr-o rată de schimb nefavorabilă și să plătești taxe ascunse prin urmare. Asta deoarece băncile încă folosesc un sistem învechit pentru schimbul banilor. Îți recomandăm să folosești Wise, care este de obicei mult mai ieftin. Prin tehnologia lor inteligentă:
  • Primești o rată de schimb grozavă și se aplică o taxă mică în avans, de fiecare dată.
  • Trimiți bani la fel de rapid ca prin bănci și uneori mai rapid – unele monede sunt trimise în câteva minute.
  • Banii tăi sunt protejați ca la o bancă.
  • Te vei alătura celor peste 2 milioane de clienți care transferă în 47 de monede, în 70 de țări.

Cod IBAN - Întrebări frecvente

Ce înseamnă IBAN-ul (număr de cont bancar international)?

Un număr de cont bancar internațional - mai frecvent prescurtat ca IBAN - este de obicei utilizat la trimiterea plăților în străinătate. Sistemul IBAN ajută la ghidarea plăților internaționale către contul corect, oferind băncilor care procesează transferuri o indicație a țării în care este deținut contul, precum și numărul de cont specific.

Care este codul IBAN?

IBAN-urile urmează un sistem agreat la nivel internațional pentru a semnaliza țara în care este deținut un cont, precum și numărul de cont bancar personal. Vei vedea că fiecare IBAN începe cu codul țării din 2 litere, urmat de 2 cifre de verificare și numărul de cont bancar de bază personal.

Numerele IBAN pot avea lungimi diferite în funcție de țara din care provin. Acest lucru se datorează faptului că diferite țări utilizează un număr de cont bancar de bază de lungimi diferite.

IBAN sau Codurile SWIFT

Codurile SWIFT - care sunt cunoscute și sub numele de coduri BIC - sunt de asemenea utilizate în plățile internaționale. Dacă trimiți bani în străinătate, ți se va cere adesea să furnizezi atât codul SWIFT / BIC, cât și codul IBAN pentru contul destinatarului. Cu toate acestea, cele 2 coduri au fiecare scopurile lor. Codul SWIFT identifică banca spre care se trimite plata, în timp ce IBAN-ul oferă detaliile contului specific în care trebuie să ajungă depozitul.

Cerințe pentru IBAN (număr de cont bancar internațional)

Vei vedea că IBAN-urile au un număr diferit de cifre - dar toate conțin aceleași informații. Primele 2 caractere arată țara către care se efectuează plata, urmate de 2 cifre de verificare care sunt utilizate pentru a verifica IBAN-ul înainte de a fi folosit pentru un transfer. Cifrele care urmează alcătuiesc numărul de bază al contului bancar personal, care arată numărul de cont și sucursala bancară pentru a ajuta la orientarea plății.

Ai nevoie de un IBAN în Germania?

Da, vei avea nevoie de un IBAN dacă efectuezi un transfer internațional către Germania.

Un număr de cont bancar standard nu este suficient. Dacă trimiți sau primești o plată către un cont Unicredit HypoVereinsbank și dorești ca banii tăi să ajungă rapid și în siguranță în Germania, va trebui să furnizezi băncii câteva detalii suplimentare. Acestea includ în general un cod IBAN sau codul SWIFT.