Generează & Calculează IBAN în Israel

Informația ta bancară este sigură și nu stocăm sau vizualizăm nicio informație pe care o introduci.

Pentru a calcula IBAN-ul pentru un cont bancar în Israel [IL], tastează Bank Code, Branch Code, Account Number în câmpurile specificate mai jos.

Asigură-te că lungimea și valoarea pe care le introduci urmează formatul specificat în partea dreaptă a câmpului. Te rugăm să omiți orice spații sau liniuțe.

Dacă lungimea numărului tău de cont este mai mică decât lungimea specificată, inserează zero-uri în fața numărului de cont pentru a obține lungimea corectă.

Calculator IBAN pentru Israel

Cod Bancar
   3-Număr cifre

Codul Filialei
   3-Număr cifre

Număr de Cont
   13-Număr cifreDezavantajul transferurilor internaționale de bani prin banca ta

Când trimiți sau primești un transfer internațional wire prin banca ta, este posibil să pierzi bani printr-o rată de schimb nefavorabilă și să plătești taxe ascunse prin urmare. Asta deoarece băncile încă folosesc un sistem învechit pentru schimbul banilor. Îți recomandăm să folosești Wise, care este de obicei mult mai ieftin. Prin tehnologia lor inteligentă:
  • Primești o rată de schimb grozavă și se aplică o taxă mică în avans, de fiecare dată.
  • Trimiți bani la fel de rapid ca prin bănci și uneori mai rapid – unele monede sunt trimise în câteva minute.
  • Banii tăi sunt protejați ca la o bancă.
  • Te vei alătura celor peste 2 milioane de clienți care transferă în 47 de monede, în 70 de țări.

Despre calculatorul IBAN

Instrumentul de calculare a IBAN-ului creează un număr de cont bancar internațional (IBAN) în funcție de codul bancar local, codul filialei și numărul de cont, în funcție de țara în care se află banca. Generatorul de IBAN suportă toate țările și băncile din SEPA (Zona unică de plăți în euro).

Instrumentul va verifica dacă numărul de cont, codul bancar local și codul sucursalei corespund standardelor pentru acea țară, dacă generează în mod matematic suma corectă de control și verifică lungimea IBAN-ului și structura pentru a determina dacă IBAN-ul este valid.

Te rugăm să reții că acest instrument nu verifică dacă IBAN-ul chiar există în cadrul băncii - pur și simplu verifică dacă acesta este valid.

Instrumentul este furnizat numai în scopuri informaționale. Deși lucrăm din greu pentru a furniza date actualizate, utilizatorii trebuie să fie conștienți că acest website nu răspunde în niciun fel de acuratețea acestor date. Numai banca ta poate confirma informația corectă a contului bancar. Dacă faci o plată importantă, care este urgentă, îți recomandăm să-ți contactezi banca mai întâi.