Verificator NCC din Noua Zeelandă

exemplu: 020100
   



Cum să folosești Verificatorul NCC


Informația ta bancară este în siguranță deoarece nu stocăm sau vizualizăm nicio informație pe care o introduci.

Pentru a valida, inserează Codul Național de Compensare (NCC) în câmpul specificat mai sus. Pentru programatori, s-ar putea să trebuiască să folosiți căutarea noastră API pentru NCC.

Asigură-te că verifici un cod NCC în format corect. Lungimea este de 6 cifre, fără liniuță sau 7 cifre cu liniuță și conține numai cifre.

Dezavantajul transferurilor internaționale de bani prin banca ta

Când trimiți sau primești un transfer internațional wire prin banca ta, este posibil să pierzi bani printr-o rată de schimb nefavorabilă și să plătești taxe ascunse prin urmare. Asta deoarece băncile încă folosesc un sistem învechit pentru schimbul banilor. Îți recomandăm să folosești Wise, care este de obicei mult mai ieftin. Prin tehnologia lor inteligentă:
  • Primești o rată de schimb grozavă și se aplică o taxă mică în avans, de fiecare dată.
  • Trimiți bani la fel de rapid ca prin bănci și uneori mai rapid – unele monede sunt trimise în câteva minute.
  • Banii tăi sunt protejați ca la o bancă.
  • Te vei alătura celor peste 2 milioane de clienți care transferă în 47 de monede, în 70 de țări.


Instrumente pentru Codul Național de Compensare din Noua Zeelandă (NCC)

Găsește NCC

Caută

Validează NCC

Verifică
 

Despre instrumentul de căutare și localizare pentru Codul Național de Compensare (National Clearing Code, NCC) din Noua Zeelandă


Instrumentul pentru găsirea Codului Național de Compensare din Noua Zeelandă (NCC) este conceput pentru a verifica existența unui cod NCC în baza de date actualizată. Momentan, există peste 3,000 de coduri unice NCC în baza noastră de date.

Instrumentul este oferit doar în scopuri informaționale. Deși lucrăm din greu pentru a furniza date exacte, utilizatorii trebuie să fie conștienți că acest website nu răspunde în niciun fel de acuratețea acestora. Doar banca ta poate confirma informațiile de cont bancare corecte. Dacă faci o plată importantă și urgentă, îți recomandăm să contactezi banca mai întâi.