Instrumente de căutare și localizare pentru Codul Național de Sortare (NSC)

Informațiile tale bancare sunt în siguranță și nu stocăm și nu vedem nicio informație pe care o introduci.

Pentru a găsi codul sucursalei național din Irlanda (NSC), te rugăm să selectezi banca, orașul și sucursala unde e situată banca. Localizatorul codului național al sucursalei (NSC) va arăta rezultatul sub câmpul căutării. Rezultatul căutării va arăta codul național al sucursalei băncii selectate (NSC), adresa, codul SWIFT și numărul de contact.

Caută un Cod Național de Sortare (NSC)


Dezavantajul transferurilor internaționale de bani prin banca ta

Când trimiți sau primești un transfer internațional wire prin banca ta, este posibil să pierzi bani printr-o rată de schimb nefavorabilă și să plătești taxe ascunse prin urmare. Asta deoarece băncile încă folosesc un sistem învechit pentru schimbul banilor. Îți recomandăm să folosești Wise, care este de obicei mult mai ieftin. Prin tehnologia lor inteligentă:
  • Primești o rată de schimb grozavă și se aplică o taxă mică în avans, de fiecare dată.
  • Trimiți bani la fel de rapid ca prin bănci și uneori mai rapid – unele monede sunt trimise în câteva minute.
  • Banii tăi sunt protejați ca la o bancă.
  • Te vei alătura celor peste 2 milioane de clienți care transferă în 47 de monede, în 70 de țări.


Instrumente pentru Codul Național de Sortare (NSC)

Găsește NSC

Caută

Validează NSC

Verifică
 

Despre instrumentul de căutare și localizare pentru Codul Național de Sortare al Irlandei (NSC)


Instrumentul de căutare și localizare a Codului Național de Sortare (NSC) este conceput pentru a găsi Codul Național de Sortare (NSC) pentru toate băncile și instituțiile financiare din Irlanda în baza de date actualizată. Momentan, există peste 2,000 de Coduri Naționale de sortare (NSC) unice în baza noastră de date.

Instrumentul este oferit doar în scopuri informaționale. Deși lucrăm din greu pentru a furniza date exacte, utilizatorii trebuie să fie conștienți că acest website nu răspunde în niciun fel de acuratețea acestora. Doar banca ta poate confirma informațiile de cont bancare corecte. Dacă faci o plată importantă și urgentă, îți recomandăm să contactezi banca mai întâi.